Wat iedere koffieprofessional zou moeten weten over…. koffie.

De Online Koffiecursus ter voorbereiding op het praktijkwerk.

De cursus is geen vervanging voor een baristatraining. Met De Online Koffiecursus maken nieuwe barista’s en andere koffieprofessionals een vliegende start.

Zij kennen de theorie achter koffie en koffiebereiden waardoor ze de praktijk direct begrijpen en zelf kunnen toepassen.

 

Deelnemers kunnen zelf het tempo van de cursus bepalen.

De lesstof is tot 12 maanden na aankoop beschikbaar, gedurende deze periode zijn alle updates inclusief.

 

 

online cursusDe Online Koffiecursus en bevat de essentiële informatie voor professionals die willen blijven groeien in hun vakgebied.

Daarom is Het Nieuwe Koffiezetten geschikt voor zowel ervaren als startende professionals op de koffiemarkt.

Online Koffiecursus

Je krijgt praktische tips om je nieuwe kennis direct te gebruiken. De Online Koffiecursus bevat de stof die nodig is voor het SCAE Introduction to Coffee-examen van het Coffee Diploma System. Dit examen is de basis voor SCAE-vervolgcursussen voor barista’s, koffiebranders en andere professionals.

 

De Online Koffiecursus is  een uitstekende basis voor mensen die professioneel willen leren koffiezetten. Het zorgt ervoor dat je je enorm snel kan ontwikkelen tot  barista.

 

Voor deelname aan De Online Koffiecursus is de investering 197 euro (ex. BTW), inclusief eindtoets en certificaat. Cursisten kunnen tijdens de cursusperiode de leerstof blijven bekijken en herhalen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Ja, ik doe mee

 

Bedrijven en trainers

Bedrijven en trainers kunnen De Online Koffiecursus  voordelig gebruiken in hun trainingsprogramma. Ze kunnen hun cursisten eenvoudig De Online Koffiecursus laten volgen en hun trainingsaanbod waardevoller maken.

Neem contact op voor een passend aanbod.

Voor particulieren

Krijg direct toegang tot alle leerstof van De Online Koffiecursus. Je doorloopt de cursus, maakt de eindtoets en ontvangt (indien geslaagd) Het Koffiekennis Certificaat.

Wil je eerst eens kijken of deze cursus iets voor je is, doe dan de gratis proefles.

 

Ja, ik doe mee