2-3 mei 2014

NDSM Werf, Amsterdam

 

Wat gaat er gebeuren

In navolging van het succes van The London Coffee Festival brengt Allegra Events het grootste ‘coffee and artisan food’ festival naar Amsterdam.

De afgelopen tien jaar heeft de Nederlandse koffiecultuur zich snel ontwikkeld. Naast de traditionele pot koffie hebben moderne koffiebars een vaste plek in de dagelijkse routine van veel Nederlanders gekregen.

Koffie verbindt. Het verbindt mensen met elkaar en met muziek, kunst, ideeën en techniek. The Amsterdam Coffee Festival biedt ruimte voor al deze aspecten.

Voor professionals en consumenten

Het festival heeft ruimte voor meer dan 80 exposanten, van vertrouwde spelers op de koffiemarkt tot nieuwe en innovatieve leveranciers en producenten.

Bezoekers kunnen naast proeverijen ook demo’s van topbarista’s verwachten. Het festival zit vol interactieve workshops, muziek, kunst, street food, koffiecocktails en meer.

SCAE Nederland koffiecompetities

De finales van het Dutch Barista Championship en het NK Latte Art krijgen een podium tijdens The Amsterdam Coffee Festival. Ook het Dutch Cuptasters Championship en de Dutch Brewers Cup vinden plaats tijdens het festival.

Bezoeken

Op vrijdag 2 mei richt het evenementprogramma  zich op koffieprofessionals en zakelijke bezoekers.

Op zaterdag 3 mei staan de koffieliefhebbers en fanatieke foodies centraal.

Informatie over het evenement en online kaartverkoop: www. amsterdamcoffeefestival.com.

Meedoen en meer

The Amsterdam Coffee Festival biedt een uniek podium om op een informele manier  in contact te komen met meer dan 2.000 zakelijke beslissing bevoegden en daarnaast ruim 5.000 koffieliefhebbers en fanatieke foodies.

Om de mogelijkheden te bespreken, neem je contact op met het ACF Team (Nederlandstalig) via:

 

E-mail: amcoffeefest@allegra.co.uk

 

www.amsterdamcoffeefestival.com